Title Image

Een werkplek in een professionele omgeving waar uw cliënt tot zijn recht komt: dat is Hout-vast. We bieden werkgelegenheid voor mensen die in hun eigen tempo en op hun eigen manier deelnemen aan het productieproces. Maar niet vrijblijvend, we vragen een gedegen inzet op basis van de mogelijkheden. En dat biedt veiligheid waardoor een medewerker zich makkelijker kan ontplooien.

 

Onze partners

We streven naar diversiteit op de werkvloer. Dus een mix van cliënten van verschillende zorgaanbieders. Daarbij kijken we bij een intake goed naar de samenstelling van de groep. Dit kan vanuit ons maatwerkprincipe en stemmen de dagindeling zo goed mogelijk af op de behoefte van de cliënt. Maar we blijven een echte werkplaats/showroom met echte klanten. Dus leren we onze mensen dat sommige taken nu eenmaal moeten en dat je daarvoor weleens met iemand moet samenwerken die je misschien niet zo ligt. Natuurlijk met de begeleiding op maat!

Wij werken graag samen met verschillende soorten instanties. Dit zorgt voor variatie op de werkvloer met medewerkers die ieder hun eigen hulpvraag hebben.

Voorop staat de hulpvraag van de cliënt, vervolgens kijken we of dit aansluit bij de behoefte van de betreffende instantie. Als laatste bekijken we hoe we dit gaan implementeren op de werkvloer.

Individu centraal

Vanwege onze kleinschaligheid kunnen we maatwerk leveren en kijken we kritisch naar het functioneren van ieder individu. Want het draait om hen. De aard van de werkzaamheden kan dus ook variëren. Van het produceren van meubels tot het verlenen van bepaalde diensten, of het nu in het weekend is of ’s avonds.

De productie en het verlenen van diensten zijn slechts hulpmiddelen om iemand te confronteren met zijn of haar problemen, of om iemand houvast en een dagritme te bieden.

We zien mensen opbloeien vanwege hun deelname aan het concrete productieproces. Ze genieten van de contacten met klanten en leveranciers. Maar het kan ook zijn dat we merken dat het niet de goede plek is voor iemand. Dan trekken we meteen aan de bel en overleggen we met cliënt en instantie.

Meer informatie?

Voelt u zich aangesproken als medewerker/coach bij een instantie of bent u ouder of verzorger van een jongere? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op – en omdat we veelal op de werkplaats te vinden zijn – bij voorkeur via e-mail. We maken dan graag een afspraak om u onze werkplaats/showroom te laten zien en de werkwijze toe te lichten.