Geluk zit in een klein hoekje.

Geluk zit in een klein hoekje.

Maatwerk is ons vak.

Maatwerk meubels, ons DNA

 

Nog voordat Hout-vast in 2014 werd opgericht, maakten we in een schuurtje meubels op maat. Van bureaus die tussen twee muren geplaatst moesten worden tot aan hoogslapers voor kleinere slaapkamers. Het creatief nadenken over maatvoering, materiaal en constructie en vervolgens de uitvoering bleek uiteindelijk de kracht te zijn van de twee heren en Hout-vast was geboren.

 

Maatwerk van gebruikte materialen

 

De creativiteit van Hout-vast komt bij uitstek van pas als het gaat om meubels maken van gebruikte materialen. Geen enkel oud meubelstuk wordt weggegooid zonder bekeken te worden of het een tweede kans verdient. In de afgelopen jaren hebben tal van opdrachtgevers dankbaar gebruik gemaakt van de creativiteit van Hout-vast.

 

Zakelijke maatwerk projecten

 

Ons allereerste project in 2014 realiseerden we in de Goltziusstraat. In het Kunstencentrum Venlo verzorgden we onder andere het meubilair in de kleedruimtes. Sindsdien hebben we talloze zakelijke (interieur)projecten in Zuid-Nederland voltooid.

 

Onze referenties

  • Een Monument voor nooit vergeten kinderen

    ???????? ???? ????? ???????? ????????. “Met een aantal lotgenoten hebben we het plan opgevat om een monument voor vroeg overleden kinderen op de Venlose begraafplaats te realiseren. Een plek voor nabestaanden om hun kind te herdenken. Het monument heeft de vorm van een zich vertakkende......

  • Zit je binnen? Denk dan aan Elleke – interieurstyling

    Een eigen onderneming starten vergt nogal wat van iemand. Lef-passie- doorzettingsvermogen en ga zo maar door. Steeds vaker horen wij dat uiteindelijk ‘het luisteren naar je hart’ van doorslaggevend belang is geweest bij de uiteindelijke beslissing! Zo ook bij Elleke – InterieurStyling. Maanden is Elleke bezig......