Overzicht van al onze tafels

Boston

 

De tafels in de Boston serie zijn geborsteld. Dit geeft de Boston een optisch verouderde blik en door de brede lamellen heeft de Boston een zware uitstraling die het natuurlijke karakter versterkt. Daarnaast heeft de Boston een dikker tafelblad variërend tussen de 45mm en 48mm. Met de natuurlijk gevormde boomkant is de tafel een ‘spring in het oog’ in een minimalistisch strak interieur.

Château Ligne

 

De Château Ligne klinkt elegant en dat is ie ook! De landelijke natuurlijke uitstraling door de geschuurde oppervlakte met smallere lamellen laat deze tafel elegant ogen. In deze serie zijn er twee varianten. De tafel met een bladdikte van 40mm en een XXL variant met een stoerdere uitstraling door de opgedikte rand waardoor het lijkt alsof de Château Ligne XXL maar liefst 80mm bladdikte heeft.

 

Van deze serie zijn ook banken beschikbaar.

Helsinki

 

De tafels in de serie Helsinki bestaan uit 3 planken of lamellen van ongeveer 300mm breed en zijn aan de oppervlakte glad geschuurd. Een zeer strakke tafel die zwaar oogt door het minimaal aantal lamellen. De tafels hebben een bladdikte van 40mm en een natuurlijk gevormde boomkant voor een natuurlijke uitstraling.

HV Series

 

Onze tafels uit de HV series zijn erg populair vanwege de aantrekkelijke prijs. De tafels hebben een verdikte rand en zijn 45mm dik en van hoge kwaliteit eiken. De tafels zijn erg stabiel doordat elk onderstel bevestigd wordt met een adapter aan het tafelblad.

 

Kies de Pure HV voor een natuurlijke uitstraling, de Chateau HV voor een robuust ogende tafel in landelijke sfeer of de Modern HV voor een slanke en moderne look.

Jersey

 

De tafels uit deze serie zijn rond of ellips. Omdat kamers meestal rechthoekig zijn, breken ronde vormen de ruimte wat voor een verrassend effect kan zorgen. Bovendien zorgen ronde tafels voor fijne tafelgesprekken en heerlijke bordspel-avonden.

 

De Jersey tafels zijn verkrijgbaar met een verjongde/schuine kant of een rechte kant. De tafels met een verjongde rand zijn 40mm dik en hebben een geschuurd oppervlak, de tafels met een rechte kant zijn 45-48mm dik en zijn geborsteld oftewel optisch verouderd en hebben een natuurlijke uitstraling.

Lampo

 

Onze thermisch behandelde tafels zijn de Lampo tafels. Ondanks het duurzame karakter van eikenhout worden de tafels door de thermische behandeling harder en duurzamer. Het hout wordt minder vochtig en wordt dus minder snel aangetast. De tafels hebben een natuurlijk gevormde boomkant en zijn aan de oppervlakte glad geschuurd. De lamelbreedte vallen bij toeval tussen 160mm – 250mm. Tafelblad is 40mm dik.

Malmö

 

De Malmö heeft een robuuste landelijke uitstraling door de met hand optisch verouderde tafeloppervlakte en een bladdikte van 45-48mm. De lamelbreedte is gemiddeld zo een 200mm breed. De lamellen liggen net als de meeste andere tafels in de lengte, maar worden bij de Malmö aan het hoofd afgewerkt met een dwarsliggende lamel aan beide kanten. Dit gebeurt met een pen en gat verbinding.

Oud Amstel

 

De Oud Amstel is extreem zwaar handwerk. Met een bladdikte van 60 tot 80mm, lamelbreedte tot 350mm en een geborstelde oppervlak oogt deze tafel niet alleen robuust maar voelt ie ook aan als een boom in huis. Deze typisch kenmerken laat de tafel zijn geleefde uitstraling behouden.

Portland

 

De tafels in de Portland serie is vergelijkbaar met de Boston, met als grote verschil dat de lamellen smaller zijn. In tegenstelling tot de Boston is de lamelbreedte bij de Portland 160 – 250mm in plaats van 280 – 350mm. In de serie Portland zijn er drie verschillende varianten; één met een rechte zijkant en een bladdikte van 45 – 48mm, één met een natuurlijk gevormde boomkant met een blad van 45 – 48mm en één met een natuurlijk gevormde boomkant, maar met een dunner blad van 30mm.

Potsdam

 

Het tafelblad is minder dik dan bij de Oud Amstel, maar ook deze tafel is extreem zwaar handwerk. Met een bladdikte van 50-70mm en lamelbreedte tot 350mm heeft de tafel een een geleefde uitstraling behouden. Weliswaar geschuurd met lichte oneffenheden en dus minder ruw als de Oud Amstel heeft deze tafel zeker karakter.

Potsdam Mosaik

 

De Potsdam Mosaik is een unieke tafel. Met een rechte zijkant omlijst met een stalen rand heeft de Potsdam Mosaik een individuele uitstraling. In een lijst van smalle lamellen zijn de lamellen als het ware in een mozaïek vakkundig tegen elkaar aan gelijmd. Het oppervlakte is geschuurd en heeft lichte oneffenheden. Ideaal voor interieurs waarbij de tafel niet alleen functioneel wordt gebruikt, maar vooral ook als interieurobject de kamer afmaakt.  In deze serie is ook een ronde variant beschikbaar.

Pure

 

De Pure is een erg populaire tafel met een natuurlijk gevormde boomkant, waarbij het oppervlakte glad is geschuurd. De bladdikte is 40mm en heeft een lamelbreedte van maximaal 250mm. Een neutrale tafel die in elk interieur tot zijn recht komt.

 

Van deze serie zijn ook banken beschikbaar.

Scandic

 

De Scandic heeft evenals de Malmö heeft een robuuste landelijke uitstraling door de met hand optisch verouderde tafeloppervlakte en een bladdikte van 45-48mm. De lamelbreedte is gemiddeld zo een 200mm breed. De lamellen liggen in tegenstelling tot de Malmö duidelijk anders en ook anders dan de meeste andere tafels. De lamellen liggen in een patroon met een lijst van lamellen aan de buitenzijde. Dit gebeurt met een pen en gat verbinding.