Blog

Een Monument voor nooit vergeten kinderen

08:36 14 april in Maatwerk zakelijke opdrachten

๐“œ๐“ธ๐“ท๐“พ๐“ถ๐“ฎ๐“ท๐“ฝ ๐“ฟ๐“ธ๐“ธ๐“ป ๐“ท๐“ธ๐“ธ๐“ฒ๐“ฝ ๐“ฟ๐“ฎ๐“ป๐“ฐ๐“ฎ๐“ฝ๐“ฎ๐“ท ๐“ด๐“ฒ๐“ท๐“ญ๐“ฎ๐“ป๐“ฎ๐“ท.

โ€œMet een aantal lotgenoten hebben we het plan opgevat om een monument voor vroeg overleden kinderen op de Venlose begraafplaats te realiseren. Een plek voor nabestaanden om hun kind te herdenken. Het monument heeft de vorm van een zich vertakkende boom, gemaakt van cortenstaal. De boom staat voor het doorgaan van het leven. De takken dragen hartvormige blaadjes, die de overleden kinderen symboliserenโ€

Tekst: website monument voor nooit vergeten kinderen.
Beeldmateriaal: Omroep Venlo

๐–๐ข๐ฃ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐ž๐ž๐ซ๐ ๐๐š๐ญ ๐ฐ๐ž ๐ก๐ข๐ž๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ค๐ฅ๐ž๐ข๐ง๐ž ๐›๐ข๐ฃ๐๐ซ๐š๐ ๐ž ๐š๐š๐ง ๐ก๐ž๐›๐›๐ž๐ง ๐ฆ๐จ๐ ๐ž๐ง ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ซ๐ž๐ง.