Blog

Zit je binnen? Denk dan aan Elleke – interieurstyling

08:34 14 april in Maatwerk zakelijke opdrachten

Een eigen onderneming starten vergt nogal wat van iemand. Lef-passie- doorzettingsvermogen en ga zo maar door. Steeds vaker horen wij dat uiteindelijk ‘het luisteren naar je hart’ van doorslaggevend belang is geweest bij de uiteindelijke beslissing! Zo ook bij Elleke – InterieurStyling.

Maanden is Elleke bezig geweest om alles tot in de kleinste details voor te bereiden. Voor het gedeelte interieur heeft ze de samenwerking met ons opgezocht. Dit was nog nooit zo eenvoudig. Als interieurstylist wist Elleke natuurlijk precies wat ze wilde, wij hoefde het alleen nog maar uit te voeren.

Op de dag dat ze feestelijk open had moeten gaan werden de regels omtrent het bekende virus aangescherpt en werd de feestelijke opening een anonieme ?. Zo zie je maar dat je niet alles zelf in de hand hebt.

Meer dan ooit tevoren doen wij een beroep op alle mensen. Hout-vast, Studio Elleke en alle andere locale ondernemers hebben uw hulp hard nodig om te kunnen overleven. #shoplocal #thinklocal #stayhealthy

Elleke heeft zich gevestigd op de klaasstraat – Prônkstraot in Venlo.

Sfeerimpressie van ons werk..